BAKLATEPE İLKOKULU
BAKLATEPE MAH. BAKLATEPE KÜME EVLERİ BAKLATEPE ILKOKULU BLOK NO 41 İPEKYOLU / VAN
Hilal BABAHAN 05414152878

VİZYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda , öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı,bilgili,becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON

Atatürkçü düşünce çizgisinde , yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen, öğrendiklerini davranışa donusturebilen , rekabetçi ekip çalışmasına inanan , ulusal ve evrensel değerlere bağlı ,her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :normal öğretim. Okulumuzda dort ilkokul şubesi ve müstakil bir de ana sınıfı mevcuttur.

Öğretim Şekli

08.20-14.00

Soba

Öğretmen servisi

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.

köy